Your address will show here +12 34 56 78

Black Friday fitness deals van 2021

Ongekende deals scoren.. Dat is waar het om draait bij black friday. Het maakt eigenlijk niet uit waar je naar op zoek bent. Alles is goedkoper en dat is zeker niet anders in de fitnesswereld.


Het Black Friday fenomeen komt van origine uit Amerika, maar deze bizarre dag wordt steeds populairder in Nederland. Elk jaar zien we niet alleen meer deals, de deals worden ook steeds beter.


Black Friday zelf valt op vrijdag 27 november, maar tegenwoordig zijn de black friday deals niet alleen te scoren op de dag zelf. De eerste deals komen aan het begin van november te voorschijn en gaan soms door tot ver in december.

  • Text Hover

Body en Fit Black Friday deals

Heel het jaar door halen we onze fitness supplementen bij online shops zoals Body & Fit. Hier gaat zeker wat geld in om, maar sommige producten en supplementen hebben we nou eenmaal nodig.


Veel van deze supplementen zijn lang houdbaar en daarom is het zeker geen onverstandige keuze om een voorraadje in te slaan tijdens Black Friday, de kortingen vragen erom!

  • Text Hover

Tot €25 euro korting op je bestelling met kortingscode: MORE

  • Text Hover

Shop naar producten in de outlet en scoor gigantische kortingen van 70%!

  • Text Hover

Haal nu je sportkleding en – accessoires met enorme kortingen van 50%!

MyProtein Black Friday deals

MyProtein staat bekend om hun absurde kortingen, niet alleen tijdens Black Friday. Bijna heel het jaar door lopen er sterke acties en zijn er kortingcodes beschikbaar.


De Black Friday kortingen zijn nu al te krijgen bij MyProtein. We hebben de beste sales en kortingcodes van dit moment voor je verzameld!

  • Text Hover

Nu tijdelijk met Black Friday 25% korting op alle whey eiwit producten. Geen kortingscode nodig!

  • Text Hover

45% KORTING OP ALLE PRODUCTEN! Gebruik code: NU45 en krijg 45% korting op alle producten!

  • Text Hover

De Black Firday pre workout sale. Nu al 25% korting op meerdere pre workout supplementen!

Bulk Powders Black Friday deals

Nu tijdelijk verlengd, de flash sale van Bulk Powders. We kunnen al een aantal dagen met 40% korting shoppen bij Bulk Powders en de actie is vanwege succes verlengd.


We durven niet te zeggen hoelang deze sale nog daargaat, dus wacht niet te lang en gebruik kortingscode: FASTE – voor 40% korting op alle producten!