Your address will show here +12 34 56 78

Lisanne Stengers

Redacteur & Voedingsdeskundige

Lisanne

Expertise: Voedingsdeskundige

Opleiding: Gezondheidswetenschappen

Over Lisanne

Lisanne Stengers is niet alleen een erkende voedingsdeskundige, maar ook een fervent voorstander van een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Met een diepe passie voor alles wat met gezond leven te maken heeft, heeft ze zich toegewijd aan het helpen van individuen om hun optimale gezondheid te bereiken. Door de jaren heen heeft Lisanne talloze mensen begeleid op hun reis naar een gezonder leven, door middel van op maat gemaakte voedingsplannen en gedegen supplementadvies.

Haar expertise strekt zich niet alleen uit tot haar praktijkwerkzaamheden. Lisanne heeft ook talrijke workshops en trainingen gegeven over de voordelen van natuurlijke voeding, de kracht van supplementen en de integratie van lichaam en geest voor een algehele welzijn. Ze gelooft sterk in de kracht van natuurlijke voeding en de impact ervan op het menselijk lichaam.

Bij InfoFitness.nl deelt Lisanne haar uitgebreide kennis en inzichten over fitness, voeding en supplementen, en inspireert ze lezers om bewuste keuzes te maken voor hun gezondheid.
  • Gecertificeerde voedingsdeskundige

  • Specialist in holistische gezondheidsbenaderingen

  • Ervaring in voedingsadvies en supplementbegeleidingter in Health Sciences

  • Gedreven door passie voor gezondheid en welzijn

  • Organisator van workshops over natuurlijke voeding

Als voedingsdeskundige geloof ik in de kracht van natuurlijke voeding en een holistische benadering van gezondheid. Voor mij gaat welzijn verder dan alleen fysieke gezondheid; het omvat ook emotioneel en mentaal evenwicht. Ik ben gepassioneerd over het delen van kennis die mensen in staat stelt hun beste leven te leiden, en ik ben er vast van overtuigd dat iedereen de tools kan hebben om een optimale gezondheid te bereiken.

Image Caption

Lisanne Stengers

Voedingsdeskundige

Ervaring

Lisanne heeft zich door de jaren heen onderscheiden als een toonaangevende voedingsdeskundige, met een diepe passie voor holistische gezondheid en welzijn. Tijdens haar studie in Utrecht heeft ze waardevolle praktijkervaring opgedaan door te werken met diverse cliënten, hen begeleidend in hun streven naar een gezondere levensstijl. Na haar studie heeft Lisanne haar kennis toegepast in diverse gezondheidscentra, waar ze individuele voedingsplannen en supplementadviezen opstelde. Haar benadering is altijd geweest om niet alleen naar de fysieke aspecten van gezondheid te kijken, maar ook naar de emotionele en mentale componenten. Deze holistische visie heeft ze consequent overgebracht op haar cliënten, hen helpend om een algeheel welzijn te bereiken.

Opleiding

Aan de Universiteit Utrecht heeft Lisanne zich gespecialiseerd in de Gezondheidswetenschappen, waar ze een diepgaand inzicht verwierf in de vele aspecten van gezondheid en welzijn. Haar toewijding en passie voor het vakgebied leidden haar verder naar het behalen van een diploma in Klinische Gezondheidswetenschappen. Deze academische achtergrond heeft Lisanne een solide basis gegeven voor haar carrière als voedingsdeskundige, waarbij ze de theorie en kennis die ze tijdens haar studie heeft opgedaan, in de praktijk brengt om individuen te begeleiden op hun reis naar een gezonder leven.

Over InfoFitness

InfoFitness is een online bron voor betrouwbare en actuele gezondheidsinformatie over medisch -, voeding – en fitness gerelateerde onderwerpen die voor de lezer het belangrijkst zijn. We bereiken jaarlijks meer dan 1 miljoen lezers. De inhoud van InfoFitness wordt gecontroleerd door externe experts in het vakgebied op juistheid en integriteit.