BMI Berekenen in 5 Seconde | InfoFitness
Your address will show here +12 34 56 78

BMI berekenen

Via de InfoFitness BMI calculator kan iederen zijn of haar BMI gemakkelijk berekenen. Het BMI kan voor zowel vrouwen, mannen en kinderen berekend worden door middel van de calculator. De gegevens die nodig zijn om het BMI te berekenen is het geslacht, je leeftijd en lengte.

Wat is BMI?

BMI staat voor Body Mass Index. Dit is een index voor de verhoudingen tussen het gewicht en de lengte van een persoon.

De uitkomst van de BMI score geeft een schatting van de gezondheidsrisico’s van je lichaamsgewicht. Deze gezondheidsrisico’s kunnen voorkomen bij onder- en overgewicht.

BMI calculator

Powered by YAZIO
BMI score Gezondheid status (volwassenen)
Lager dan 18,5 Ondergewicht
18,5 - 25 Gezond gewicht
25 - 30 Overgewicht
Hoger dan 30 Obesitas

Gewicht verliezen

Het verliezen van gewicht en vet is een langzaam en lastig proces. Het is van belang dat je jouw levenstyle en eetgewoontes in het geheel aanpast, niet alleen voor een korte periode.

Het hebben van de juiste kennis over voeding maakt het afvalproces al een heel stuk makkelijker. Op InfoFitness lees je alles wat je moet weten over gezonde voeding, macronutriënten en micronutriënten.

Naast het hebben van een gezond en gestructueerd dieet, kunnen fitness supplementen erg nuttig zijn bij het verliezen van vet. Bij InfoFitness kunt u alle supplementen vergelijken zodat je de beste keuze kan maken.

Het hebben van een goed eetpatroon, de juiste supplementatie en genoeg beweging makken het afvallen makkelijker dan gedacht.