Calorieën Behoefte Berekenen in 5 Seconde | InfoFitness
Your address will show here +12 34 56 78

Caloriebehoefte berekenen

De InfoFitness calorieën calculator verwijderd het nattevingerwerk bij het berekenen van de juiste macronutriënten verhouding. Alles wat je hoeft te doen is het invullen van de juiste gegevens! De calculator berekent hoeveel calorieën je dagelijks zal moeten eten om fitnessdoelen te behalen. 

Hoe werkt het?

Wanneer je gewicht wilt kwijt raken of juist spiermassa wil aankomenen, zal je gestructureerd een bepaalde hoeveelheid aan calorieën binnen moeten krijgen om hierin te kunnen slagen.

De caloriebehoefte calculator berekent aan de hand van jouw geslacht, leeftijd, gewicht, lengte en activiteitsniveau hoeveel calorieën je dagelijks tot jezelf moet nemen om een specifiek doel te behalen.
 

Powered by YAZIO

Macronutriënten verhouding

Naast het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheid calorieën is de verhouding aan macronutriënten binnen deze calorieën net zo belangrijk.

Macronutriënten zijn op te delen in koolhydraten, eiwitten en vetten. De ideale verhouding binnen deze macronutriënten hangt af van het doel dat je stelt.

Wanneer je spiermassa wil aanmaken zal je hoger in het aantal ewitten moeten gaan zitten. Wanneer je snel vet wil verliezen is het aan te raden de hoeveelheid koolhydraten naar beneden te schroeven.