Your address will show here +12 34 56 78

Eiwitrepen kopen en vergelijken

Eiwitrepen is voor vele een van de favoriete manieren om een goede hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. Waarom? Simpel, ze zijn meestal gewoon heel lekker. Zo lekker, dat je jezelf gaat afvragen of dat wel klopt.

Veel van de merken adverteren wel met de hoeveelheid eiwitten die de reep bevat, maar niet met het aantal calorieën. Dit is de reden dat wij de repen met elkaar vergelijken. Naast de hoeveelheid eiwitten, zie je dus ook het aantal calorieën, koolhydraten, vet, vezels, etc.

De beste eiwitrepen (top 3)

Omdat niet iedereen zin heeft alle eiwitrepen met elkaar te vergelijken hebben wij door de experts van InfoFitness een top 3 laten opstellen.

Er is door ons natuurlijk gekeken naar de smaak, maar ook naar de prijs en de verdeling van macronutriënten en micronutriënten in de eiwitreep. Mocht je de eiwitrepen liever zelf vergelijken kijk dan in onze eiwitrepen vergelijkingstabel!

1. Quest Bar van Quest Nutrition

€26.90 voor 12 repen

2. Clean Protein Bar van Body & Fit

€17.50 voor 12 repen

3. Smart Bar van Body & Fit

€12.90 voor 12 repen

Eiwitrepen vergelijken

Uitleg tabel

Vergelijkingstabel eiwitshakes en eiwitpoeder

Prijs: De prijs geeft aan wat de eiwitenrepen kosten in de standaard hoeveelheid dat deze aangeboden wordt. Het aantal repen per product kan met elkaar verschillen. Mocht je willen weten hoeveel waar je krijgt voor jouw geld, raden we aan om te sorteren op prijs per reep.
Prijs per reep: Hier is de prijs omgerekend naar de prijs per reep. Sommige ewitrepen zijn  in grotere hoeveelheden verkrijgbaar, maar zijn omgerekend een stuk goedkoper. Om dit goed te kunnen vergelijken, kun je sorteren op deze kolom. Wanneer je op zoekt bent naar goedkope ewiitrepen adviseren we te vergelijken via deze kolom.
Kcal: In deze kolom worden de calorieën per 100 gram van de eiwitrepen vergeleken. Wil je gewicht aankomen of juist gewicht verliezen? Vergelijk dan eerst naar het aantal calorieën per 100 gram voordat je kiest voor een product.
Eiwitten/kh/vet: De calorieën per 100 gram zijn opgedeeld in eiwitten, koolhydraten en vet. De verhoudingen van deze macronutriënten staan weergeven in de tabel. Sorteer op eiwitten als jij de eiwitreep met het hoogste aantal eiwitten wil hebben.
Vezels: Een groot voordeel van de eiwitreep is dat het vaak een grote hoeveelheid aan vezels bevat. Via de tabel kun je gemakkelijk zien hoeveel vezels de eiwitreep bevat.

Black Friday Sale!€25 Korting op je bestelling

Kortingscode: MORE

Pak je korting of bekijk onze andere aantrekkelijke Black Friday deals!