PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Creatine kopen en vergelijken

Met alle verschillende soorten creatine en verschillende merken is het moeilijk een keuze te maken. Om de keuze voor de beste creatinepoeder en andere creatine supplementen makkelijker te maken is deze creatine vergelijker opgesteld.


We hebben de beste creatine supplementen van de betrouwbare en erkende aanbieders met elkaar vergeleken op een aantal verschillende criteria. 

Beste Creatine (top 3)

Voor de sporter die geen zin heeft om alle creatine supplementen af te zoeken op het internet en met elkaar te vergelijken, hebben wij door de experts van InfoFitness een top 3 laten samenstellen.

Deze drie creatines zijn van de beste kwaliteit en worden aangeboden door erkende bedrijven binnen de supplementenbranche. In onze vergelijkingstabel kunnen alle creatines van Nederland met elkaar worden vergeleken!

Hieronder staan de top 3 beste creatine supplementen van Nederland!

Uitleg tabel

Vergelijkingstabel creatine

In deze tabel worden verschillende creatine supplementen in poedervorm met elkaar vergeleken op een aantal criteria. Het soort product, het merk, de prijs en de creatinesoort zijn zichtbaar binnen de tabel. 

Prijs: De prijs geeft aan voor welk bedrag de creatine te kopen is. De prijzen van de creatine supplementen verschillen onderling omdat deze per merk en product in een verschillende hoeveelheid wordt aangeboden. Sommige creatine supplementen worden enkel aangeboden in een hoeveelheid van 250 gram. Andere merken bieden de creatine supplementen aan tot 1kg. 

Prijs per 100g: Om de verschillende creatine producten goed met elkaar te kunnen vergelijken is de productprijst per supplementen berekend op een hoeveelheid van 100 gram

Soorten creatine: Creatine supplementen zijn onder te verdelen in drie verschillende soorten creatine. De verschillende soorten creatine zijn:


  • Creatine Monohydraat

  • Creatine HCL

  • Creatine Ethyl ester