PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!

Supplementen vergelijken en kopen

Omdat er veel verschillende producten en aanbieders zijn op de voedingssupplementen markt, hebben wij het zoeken naar de juiste supplementen een stukje makkelijker gemaakt voor je. Door alle voedingssupplementen met elkaar te vergelijken op prijs, kwaliteit, macronutriënten en allerlei andere factoren is het makkelijk de beste keuze te maken.

Zorg ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig is en vergelijk supplementen eerst voordat je ze koopt. We vergelijken de nieuwste supplementen met elkaar en houden daarmee rekening met huidige kortingen en acties van de meest populaire aanbieders. Kies hieronder de categorie waarin jij voeddingssupplementen met elkaar wil vergelijken.

Eiwitshakes

Vergelijk eiwitshakes en proteïnepoeder met elkaar. We hebben een overzicht gemaakt met de beste shakes en proteïne.

BCAA / Aminozuren

BCAA en aminozuren hebben een bewezen werking. Met zoveel verschillende soorten en producten is het lastig kiezen, vergelijk hier!

Creatine

Vergelijk alle creatine producten met elkaar. Vergelijk creatine-monohydraat, creatine ethylester en creatine HCL

Afslanken

Welke afslank producten werken wel en welke niet. Wij hebben afslank en dieet supplementen met een bewezen werking in een overzicht gezet. Vergelijk eerst!

Eiwitrepen

Er zijn zoveel verschillende eiwitrepen op de markt. Zorg dat je niet teveel betaalt door de verschillende eiwitrepen eerst te vergelijken.

Pré Workout

De ene pré-workout werkt goed en van de andere merk je niks. Om tegenvallers te voorkomen hebben wij de beste pré-workouts voor je verzameld.

Wat zijn supplementen?

Er zijn heel wat verschillende supplementen op de markt die alle verschillende voordelen hebben. Sommige van deze supplementen zijn essentiëler dan andere.

Een supplementen is een toevoeging op een gebalanceerde en normale voeding.

Voedingssupplementen zijn zeker in de fitnesswereld erg populair. De basis ligt echter bij gezonde voeding, een effectief trainingsschema en voldoende rust.

Welke supplementen moet ik nemen? (spieropbouw)

Eiwitshakes en eiwitrepen

De ouderwetse eiwitshake is het populairste supplement voor spiergroei, en dat is zeker niet zonder reden.

Om te bepalen welke supplementen jij nodig hebt voor spieropbouw is het belangrijk om eerst een aantal dingen af te gaan bij jezelf.

De basis ligt bij een gebalanceerd voedingspatroon. Wanneer je moeite hebt met het behalen van je dagelijkse eiwittendoel is het geen slecht idee om eiwitshakes en/of eiwitrepen toe te voegen aan je dieet.

Deze supplementen zorgen ervoor dat je gemakkelijk en snel je eiwittendoel behaalt en je het opbouwen van spiermassa optimaliseert.

Creatine

Creatine wordt gezien als het supplement waarvan de werking wetenschappelijk het meeste ondersteunt wordt. Naast dat het een 100% bewezen werking heeft is het in verhouding met andere sportsupplementen erg goedkoop.

Creatine is een stofje dat voornamelijk te vinden is in vlees en vis. Wanneer je alle voordel van creatine wilt ervaren zul je grote hoeveelheden vlees en vis binnen moeten krijgen.

Om die reden is creatine één van de populairste supplementen voor zowel krachtsporters, duursporters en bodybuilders. Creatine voorziet de spieren van energie tijdens intensieve inspanning. Het ondersteunt een scheikundig proces binnen het lichaam, waarin de spiercellen bij inspanning hun ATP-reserves aanvullen. 

BCAA en EAA aminozuren

BCAA’s (branded-chain amino acids) is een veel gebruikt supplement bij het opbouwen van spiermassa. Naast de BCAA aminozuren zijn er ook EAA aminozuren. We hebben de BCAA en EAA aminozuren vergeleken voor je!

Aminozuur supplementen zorgen ervoor dat de eiwitten binnen de spieren tijdens het sporten worden aangevuld. Om spiergroei te realiseren is het van belang dat de hoeveelheid eiwitten die het lichaam aanmaakt hoger is dan de eiwitten die worden afgebroken.

Door dit te realiseren treedt het lichaam in een anabole toestand waardoor spiergroei kan plaatsvinden.

Pré Workout

Vele Pré workouts bevatten tegenwoordig ook BCAA’s en creatine. Deze complete pré workouts kunnen dus zeker een handig supplement zijn bij het opbouwen van spiermassa.

Koop je liever niet allerlei verschillende supplementen, maar heb je liever alles in één pot zitten? Dan raden we je aan een pré workout te vinden gecombineerd met BCAA en creatine. 

Een groot voordeel van pré workout, naast het binnenkrijgen van BCAA’s en creatine, is het hebben van extra energie en focus. De extra energie geeft je net dat beetje extra waardoor het voor bodybuilders makkelijker is bepaalde plateaus te doorbreken. Dit maakt pé workout een van de favoriete supplementen onder de ervaren bodybuidlers en krachttrainers.

Welke supplementen moet ik nemen om af te vallen?

Afvalsupplementen

Er zijn allerlei afslank- en afvalsupplementen op de markt die een magische werking schijnen te hebben. Wij hebben de afvalsupplementen met een daadwerkelijke bewezen werking voor je verzameld en leggen je uit waarom sommige supplementen wel en niet werken.

Op de vergelijkpagina kunnen afvalsupplementen vergeleken en gekocht worden. Op deze manier kies je afvalsupplementen van hoogstaande kwaliteit voor de beste prijzen!